Aparatul foto Canon full frame mirrorless e deja testat de marii fotografi

0
635

Cum se întâmplă de obicei înainte de lansarea unui produs electronic de top, el ajunge pe mâna experţilor, care îl pun la treabă în cele mai complexe moduri posibile. Ştiam de ceva vreme că vom vedea un aparat foto Canon full frame mirrorless în perioada următoare, iar acum aflăm că acesta ar fi deja testat de marii fotografi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Canon a fost activă în zona aparatelor foto mirrorless, lansând un produs de genul luna trecuta. Ştiam totuşi că pregătesc un mirrorless high end, judecând după zvonurile din ultima vreme. Cei de la Canon Rumors scriu că o sursă din cadrul Canon le-a confirmat că viitorul full frame mirrorless evoluează bine şi noua cameră a ajuns deja pe mâna profesioniştilor pentru teste.

canon ar fi fost foate deschisă pentru feedback şi discuţii pe seama proiectului. Asta pentru că vor să nimerească reţeta perfectă pentru acest produs şi nu să lanseze o cameră high end doar de dragul de a o lansa. În ianuarie era descoperit un studiu în cadrul grupului Explorers of Light, în care aceştia erau întrebaţi ce ar dori să vadă pe o cameră mirrorless profi.

De atunci feedbackul şi dialogul companiei cu experţii a continuat. Nu ar trebui să ne bucurăm prea tare totuşi pentru că experţii afirmă că vom vedea un produs nou de abia în trimestrul întâi al anului viitor. Posibil să vedem totuşi un teaser sau o prezentare a mecanismului foto la Photokina 2018, la toamnă.