Camera VR Lenovo Mirage Camera with Daydream este acum disponibilă la precomandă

0
865

Lenovo prezenta la începutul acestui an, în cadrul CES 2018 o serie de laptopuri atractive, dar şi o inedită cameră cu captură VR. E vorba despre Lenovo Mirage Camera With Daydream, care abia acum ajunge să fie disponibilă la precomandă pe Amazon. Costă 300 de dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Va ajunge în magazinele fizice pe 4 mai şi se bazează pe platforma Daydream VR, dezvoltată de Google. Mirage Camera vine cu unghiuri de captură de 180 de grade pe 180 de grade, creând conţinuturi VR imersive. Veţi putea urca filmările şi capturile voastre direct pe Google Photos sau să faceţi live stream în VR pe YouTube.

Camera Lenovo VR are doi senzori fisheye de 13 megapixeli, deschidere F/2.1 şi filmează 4K la 40 FPS. La interior avem dotări de smartphone midrange: procesor Qualcomm Snapdragon 626, baterie de 2200 mAh şi port USB Type-C. Există şi 2 GB RAM, 16 GB stocare şi slot microSD. În ce priveşte autonomia, Lenovo Mirage Camera With Daydream oferă pe hârtie până la 2 ore de captură continuă la rezoluţie ridicată.

Este un plus faptul că vine cu WiFi şi un modem X9 LTE, pentru a urca mai uşor conţinuturile realizate în cloud. Produsul acesta e recomandat spre utilizare în tandem cu Lenovo Mirage Solo, headset VR Daydream de sine stătător, ce nu are nevoie de smartphone.