Anti-viralul zilei: Nikon tocmai a împlinit 100 de ani şi aniversează acest lucru printr-un clip ridicol/halucinant (Video)

0
1179

Ne place să vă prezentăm din când în când câte un viral, ceva special care să vă facă ziua mai haioasă sau să vă pună pe gânduri. Atunci când vezi ceva care îţi dă shutdown la minte acela e un anti-viral şi fix asta avem mai jos. Nikon a împlinit 100 de ani de existenţă ieri, pe 25 iulie şi a aniversat momentul cu cel mai ridicol clip din lume.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E un soi de videoclip trippy, plin de (probabil) angajaţi ai companiei, care dansează total nesincronizat şi cu o coregrafie demnă de căzătura lui Emil Boc la emisiunea lui Andrei Gheorghe. Fundalurile aplicate în post producţie par scoase dintr-un nivel Super Mario. Avem şi un soi de vedetă K pop în fundal, care cântă şi ce e cel mai cringe e faptul că se aud aplauze şi urale înregistrate.

Vedem şi un moment ciudat în care omuleţi cu DSLR-uri în loc de capete fotografiază două fete îmbrăcate office. Ştim că japonezii au total altă idee de umor, divertisment şi glumă, pe care noi şi vesticii nu prea o înţelegem, dar… chiar aşa? Şi nu m-ar fi deranjat acest clip dacă nu se vedea clar faptul că unii dintre oameni chiar nu doresc să fie acolo. Priviţi pe la minutul 2:35 când oamenii fac morişca cu extrem de multă lipsa de chef.

Se pare că videoclipul acesta e pentru piesa „Oz” a formaţiei japoneze Mrs. Green Apple, iar la nivel oficial aceştia chiar ar fi angajaţi Nikon. Of Nikon, Nikon, dacă nu ai face camere atât de bune… Respectăm totuşi istoria companiei şi produsele optice excelente livrate. Nu ştiu dacă ştiţi dar Nikon produce şi binocluri excelente şi chiar lunete pentru arme, plus elemente folosite în producţia de procesoare.

https://www.youtube.com/watch?v=hQPlPP6mWVA