Yale prezintă o încuietoare inteligentă compatibilă cu Apple HomeKit: Assure Lock SL

0
2118

Yale este primul nume care îţi vine în minte atunci când te afli în căutarea unei încuietori de încredere pentru casă sau birou. Evident au evoluat şi ei odată cu vremurile, lansând acum o încuietoare inteligentă, cunoscută drept Assure Lock SL. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se conectează evident la un sistem Internet of Things şi poate fi controlată folosind platforma Apple HomeKit. La ea se conectează iPhone-uri şi iPad-uri fără probleme. Încuietoarea Assure Lock SL vine cu un sistem modern de blocaj şi cu o interfaţă minimă cu utilizatorul. Nimic nu trebuie rotit, mişcat, împins sau manevrat cu forţa. Minimalismul aminteşte de sistemele uşilor de la hotelurile de lux.

Avem şi o secţiune specială unde trebuie introdus un cod PIN pentru a debloca uşa. Încuietoarea costă 169 de dolari şi vine cu suport pentru platforme smart home ca ZigBee, Z-Wave, Samsung SmartThings, Wink, Alarm.com, Vera sau HomeKit. Vor exista şi module de reţea, care costă 49 de dolari şi stochează până la 250 de coduri PIN, dintre care 25 le poate stoca şi încuietoarea.

Reţineţi că vorbim despre un sistem de încuiere fără cheie, ceea ce înseamnă descurajarea hoţilor. Problema e că dacă moare curentul sau apare o defecţiune nu mai puteţi intra în casă decât dacă folosiţi o baterie de 9V în tandem cu terminalul de sub touchscreen, ca backup.