Ambarcaţiunea perfectă pentru vacanţă: caiacul Driftsun cu fund transparent; Iată-l în acţiune! (Video)

0
1280

Cine vrea să plece în vacanţă şi are chef de plimbări pe râuri rapide, sau chiar într-un golfuleţ la malul mării are probabil nevoie şi de o ambarcaţiune pe măsură. Un exemplu este caiacul transparent Driftsun de mai jos, care are marele avantaj că permite celui care se află în el să privească la peisajul superb de dedesubt.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Asta poate include uneori şi delfini, după cum puteţi vedea în clipul de mai jos. Un model de genul costă 1599 dolari şi modelul de faţă poate găzdui două persoane. Poate fi folosit pe râuri, lacuri, mări şi oceane, permiţându-vă să vedeţi tot ce se află sub apă. Cu cât e mai cristalină aceasta cu atât mai bine. Avem de-a face aici cu un hibrid între caiac şi canoe, care are o porţiune inferioară transparentă.

Prin ea putem vedea fauna şi vegetaţia marină, iar respectiva porţiune prin care putem privi e fabricată din policarbonat cu o claritate “cristal”, cum ne promite producătorul ambarcaţiunii. Porţiunile de şezut pentru pasageri se pot scoate şi puteţi personaliza interiorul caiacului caaşa cum doriţi. Îl puteţi adapta la o persoană sau două.

Ambarcaţiunea a fost deja testată în ape “nervoase”, dar şi liniştite. Driftsun cântăreşte 21 kg şi are o ramă din aluminiu anodizat. Suportă o greutate de 200 de kg aproximativ şi vine complet asamblat. Evident vine la pachet cu vâsle ergonomice şi are 1 an de garanţie. Producătorul acestui vehicul acvatic a aplicat şi o protecţie anti zgârieturi şi anti ultraviolete.

Include de asemenea mici baloane speciale care ar ţine kayakul la suprafaţă, dacă se răstoarnă. Must have la preţ de Dacie la mâna a doua!