Amazon Key este soluția prin care coletele vor fi livrate direct în casă; iată ce presupune sistemul

0
1036

În SUA se întâmplă lucruri cu adevărat interesante și de „vină” este chiar Amazon. Acest gigant din lumea comerțului a găsit o soluție pentru ca pachetele să fie livrate chiar în interiorul locuinței atunci când nu suntem acasă. Se numește Amazon Key și descoperim mai multe în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La baza acestui sistem se pare că a stat și îngrijorarea clienților cu privire la coletele lăsate în fața ușilor ce pot fi furate fără mare bătaie de cap. Se încearcă astfel eliminarea completă a acestei probleme și totodată tehnologizarea serioasă a locuinței noastre.

Amazon Key

Amazon Key este un serviciu ce permite curierilor Amazon să deschidă ușa casei noastre și să lase pachetul comandat la interior. Vorbim așadar despre un sistem de livrare în locuință, unul ce se adresează utilizatorilor Prime care vor achiziționa pachetul format din yala smart și camera video de supraveghere Cloud Cam la suma de 249.99 dolari.

Odată montate aceste produse, curierii Amazon ajunși în fața apartamentului sau casei noastre pot cere permisiunea de a intra în casă și a lăsa coletul comandat. Se va utiliza un proces de autentificare criptată pentru a se verifica dacă curierul este la adresa potrivită la ora programată.

Imediat ce yala smart permite accesul curierului în casă, camera Amazon Cloud Cam va filma totul pentru a vă asigura că angajatul Amazon doar va lasa pachetul și va pleca din locuință. Soluția Amazon Key poate fi utilizată și pentru a permite prietenilor și rudelor accesul în casă, dar și pentru alte servicii precum cele de curățenie.

Amazon Key va primi integrare cu peste 1200 servicii de pe piață și momentan este disponibil în 37 orașe din SUA.