Camerele Logitech Circle primesc suport pentru Google Assistant şi streaming via Chromecast

0
830

Camerele de securitate Circle de la Logitech, generaţia 2 au ajuns recent în România, iar acum aflăm că întregul lineup a primit o actualizare importantă. Aceasta aduce suport pentru Google Assistant, dar şi pentru streaming via Chromecast.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Veţi putea acum să faceţi streaming cu feedul video al unei camere Logitech Circle direct spre televizor via Chromecast. Va fi nevoie să vă legaţi contul Circle cu Google Assistant sau cu un difuzor inteligent Google Home. Logitech afirmă că puteţi chema camerele pe nume, via comandă vocală. După ce aţi realizat setupul îi puteţi solicita lui Assistant să facă streaming direct de pe camere către orice device cu suport Chromecast.

Pe lista modelelor suportate se numără atât primele unităţi Circle, cât şi noile camere Circle 2 wired şi wireless. Deocamdată integrarea cu Google Assistant a debutat în SUA, dar va sosi şi în alte regiuni până la final de toamnă. Veţi putea conecta atât Google Home, cât şi telefoane Android şi iPhone-uri la camere şi privi feedul video live de pe acestea pe acele terminale.

Veţi putea rosti comenzi ca “OK Google arată-mi camera din curtea din spate”, pentru a vedea în live stream filmarea acelei camere. Vă reamintesc că o cameră Logitech Circle 2 Wireless costă în jur de 900 lei la eMAG.ro şi modelul wired este puţin mai ieftin.