Monitorizarea, paza şi protecţia perimetrelor sunt măsuri inteligente luate de antreprenorii, dezvoltatorii şi proprietarii de imobile ce doresc să beneficieze de siguranță ridicată sau de o supraveghere optimă a afacerilor desfășurate. Integrarea de kit-uri profesionale reprezintă cea mai bună soluție pentru obținerea unor rezultate excepționale.

Pentru a satisface nevoile clienţilor de siguranţă şi protecţie, cameresupraveghereieftine.ro a inclus în portofoliu cele mai noi şi mai performante dispozitive Rovision. Sistemele de supraveghere, înregistrare şi alarmă comercializate sub marca Rovision se disting prin calitate superioară, funcţii inovatoare ce asigură funcţionalitate optimă în orice condiţii şi  operare facilă creând un cadru eficient pentru pază şi protecţie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Kit-urile supraveghere video profesionale mixte 8 camere Rovision 2MP IR 80m şi IR 50m, DVR 8 canale 5MP – prezentare

Kitul format din 6 camere de supraveghere de exterior, două camere pentru interior şi dispozitive DVR Pentabrid Rovision 8 canale ROV1B08H 5MP H265 reuşeşte să satisfacă cele mai exigente solicitări, având rezultate deosebite în condiţii de lumină normală, în condiţii de lumină scăzută dar şi în caz de intemperii şi acumulări ridicate de praf.

Materialele utilizate pentru realizarea camerelor şi conexiunilor sunt de cea mai înaltă calitate, reușind să facă faţă provocărilor lansate de variaţiile de temperatură dar şi de trecerea timpului.

Punctele forte ale sistemului ce asigură eficiență ridicată sunt: camere cu rezoluţie Full HD 2-2.4 MP şi tehnologie HDCVI, lentile focale fixe, IR infraroşu de 80m, opt canale de înregistrare şi transmitere DVR şi senzori integraţi de detecţia a mişcărilor.

Camerele de exterior integrate în sistemele de supraveghere disponibile pe cameresupraveghereieftine.ro sunt prevăzute cu senzor CMOS de 2 MP ce permit înregistrarea video full HD cu rezoluţie de 1080p. Fiecare cameră vine cu lentilă focală de 3.6 mm fixă, ce permite obținerea de imagini clare într-un unghi larg de vizualizare de până la 89.9 grade, creând o perspectivă amplă asupra perimetrului monitorizat.

Tehnologia IR integrată permite supravegherea optimă în condiţii de luminozitate scăzută şi de noapte, asigurând astfel protecţie ridicată. Distanţa de transmitere, realizată prin cablu coaxial, este de 500m oferind flexibilitate ridicată.

Camerele sistemului sunt impresionante, dacă vorbim şi de tehnologia OSD integrată, care permite ajustarea imaginilor în funcţie de necesităţi. Luminozitatea şi balansul pot fi prelucrate pentru a îmbunătăţi calitatea imaginilor, de altfel kit-ul este prevăzut cu funcţie AGC ce permite îmbunătăţirea semnalului video în condiţii de iluminare slabă.

Camerele de interior incluse în kit-urile de supraveghere sunt prevăzute cu tehnologie optică de stabilizare a imaginii şi lentile focale fixe cu unghi de 93 grade, dar şi cu funcţii ce permit înregistrarea audio, caracteristici ce sporesc siguranța, dar şi identificarea rapidă a răufăcătorilor în caz de incidente.

Dispozitivul  DVR propus este ROVB08H, un sistem pentabrid cu nu mai puţin de 8 canale de înregistrare ce suportă tehnologii  AHD, HD-CVI, HD-TVI şi Analog (CVBS), facilitând redarea conținutului în cele mai populare formate. Echipamentul, fiind încadrat în categoria celor profesionale, este prevăzut cu hard HDD SATA  de 6 TB.

Avantajele Kit-ului supraveghere video profesional mixt 8 camere Rovision 2MP IR 80m şi IR 50m, DVR 8 canale 5MP disponibil în magazinul online cameresupraveghereieftine.ro nu se rezumă la cele legate de performanţe de monitorizare. Accesibilitatea este un alt detaliu important ce asigură o supraveghere optimă. Kit-ul poate fi conectat la telefonul mobil sau la tabletă oferind astfel acces la imagini în timp real din orice locaţie.