Logitech Circle 2, cameră de supraveghere pentru casă ajunge în România; Iată preţurile sale locale

1
1175

Logitech Circle 2, camera de supraveghere pentru locuinţă a ajuns şi în România, după debutul său din această vară la nivel internaţional. E vorba despre o serie de accesorii rezistente la intemperii, care au debutat pe plan local.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Logitech Circle 2 este o cameră de supraveghere potrivită pentru orice tip de amplasare, atât la interiorul locuinţei, cât şi la exterior. Folosind această cameră puteţi vedea ce fac animalele de casă, cine sună la intrare şi ce urs mişună la tomberon să zicem. Se conectează la aplicaţia Logi Circle şi este gata de funcţionare. Logitech Circle vine cu diferite dispozitive de montare şi accesorii, are aplicaţii de iOS şi Android, plus o aplicaţie web adusă la zi des.

Există două modele Circle 2, unul wireless şi unul cu cablu, iar ambele oferă streaming nelimitat la rezoluţie Full HD, plus vizualizare nocturnă. Camerele dispun de lentilă cu unghi larg de vizualizare, acoperire la 180 de grade şi redare audio în ambele sensuri, pentru conversaţii. Accesoriile de acest tip se pot monta pe geam, în afara casei, pe suporţi speciali pe perete şi în multe alte zone.

Bateria reîncărcabilă de rezervă oferă o autonomie de până la 3 luni. Fiecare cameră de acest tip vine la pachet cu 24 ore de stocare gratuită şi securizată. Pentru extra opţiuni de stocare există abonamentele Circle Safe, cu un Circle Safe Basic cu stocare pe 14 zile şi Premium pe 31 de zile. Iată de unde puteţi cumpăra cele două variante de cameră, prin eMAG.ro:

Camera de supraveghere Logitech Circle 2 Wireless 

Camera de supraveghere Logitech Circle 2 Wired