Logitech anunţă camerele de securitate Circle 2, rezistente la intemperii

1
1063

Cum este sezonul vacanţelor, mulţi dintre noi îşi vor lăsa casele nesupravegheate când plecăm în vacanţă. Aici intervin gadgeturile smart home, iar camerele de securitate au prim planul. Logitech tocmai a anunţat camerele de securitate Circle 2, care vin în variante wireless sau cu fir.

Publicitate

Gama Logitech Circle a fost apreciată în ultimii ani, deci noile produse sunt binevenite. Ambele camere noi oferă captura Full HD, cu vedere nocturnă şi unghi de vizualizare de 180 de grade. Circle 2 în varianta cu fir are un design mai plat decât cel original, iar Logitech a separat corpul camerei de suportul său. La modelul Circle 1 cele două erau îmbinate.

Noul device se va conecta la numeroase accesorii şi suporturi şi are la pachet un suport special pentru montarea pe pereţi. Varianta wireless are o baterie ce asigură 3 luni de autonomie şi veţi primi şi battery pack-uri de rezervă. Designul este mai rotunjit aici decât la modelul wired şi asta pentru că partea din spate este de fapt bateria.

Aceste modele sunt rezistente la intemperii, varianta cu fir primind o extensie specială pentru cablu care să o protejeze de condiţii meteo. Modelul wireless e apărat de ploi şi vânt. Logitech asigură şi 24 ore de stocare gratuită în cloud pentru înregistrările video. La suma de 4 dolari pe lună veţi primi 14 zile de stocare, iar cine plăteşte 10 dolari primeşte detectare a persoanelor, zone de mişcare şi timelapse custom.

Circle 2 cu fir costă 179.99 dolari, iar cea wireless 199.99 dolari.