Cu inedita cafetieră WiFi SMARTER SMC10EU îți poți prepara cafeaua folosind smartphone-ul; produsul costă doar 299 lei în această perioadă!

0
5242
SMARTER SMC10EU

Dacă rutina matinală de zi cu zi de pregăti cafeaua vi se pare de modă veche, atunci poate că aveți nevoie de o cafetieră modernă. Un asemenea produs este și cafetiera SMARTER SMC10EU pe care o vedeți în imaginile și în clipul de mai jos. Aceasta dispune de conectivitate WiFi și grație unei mega-reduceri de la Altex, costă acum doar 299 lei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Putem prepara o ceașcă proaspătă de cafea folosind atât metoda clasică de apăsare a butoanelor de pe cafetieră, dar și folosind telefonul. Compatibilă cu iOS, această cafetieră ne permite prepararea cafelei prin utilizarea unei aplicații dedicate și a unei conexiuni WiFi.

SMARTER SMC10EU

Din aplicație puteți decide cât de puternică să fie cafeaua și totodată câte cești să fie pregătite dimineața. Tot din aplicație putem alege cât de fin să fie măcinate boabele de cafea în funcție de preferințe.

SMARTER SMC10EU

Există și un mod numit Trezire unde putem seta ora de trezire și astfel fi întâmpinați de mirosul de cafea proaspăt preparată. Rezervorul de apă este de 1,5 litri și puteți alege prepararea a maximum 12 cești de cafea. Această cafetieră interesantă dispune și de o cană din sticlă pentru păstrarea cafelei.

Mai avem un display LCD, un indicator pentru nivelul apei din rezervor și o plită încălzitoare antiaderentă. Puterea este de 1050W și ca dimensiuni, această cafetieră smart cântărește 6,8 kg.

Acțiunea de a prepara cafeaua folosind telefonul sună cu siguranță inedită și prețul nu este deloc rău. În cazul în care vă întrebați, prețul înainte de reducere era de 999 lei, iar cel actual este de 249 lei. Avem așadar un discount de 70% de care trebuie să profitați câtă vreme produsul este în stoc!

Mai multe detalii despre această cafetieră găsiți și pe site-ul oficial. O puteți cumpăra chiar acum de pe Altex.ro la prețul mai sus menționat!