Revoluția în gaming a început la Quickmobile! Iată ce ne propune retailerul

0
681
Revoluția în gaming a început la Quickmobile! Iată ce ne propune retailerul

QuickMobile a început o nouă campanie cu produse de gaming la ofertă. Avem console, accesorii, periferice și chiar cască VR de la Oculus. Vă reamintesc că puteți utiliza codul QUICK202 pentru o extra-reducere de 3% pentru orice produs de pe site.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În prim plan avem mouse-urile, Quickmobile punându-ne la dispoziție o gamă variată , chiar și pentru cei mai pretențioși gameri:

Trecem la tastaturiThe true taste of victory!“. Retailerul vine cu oferte pentru gameri, streameri și codewriteri care doresc să acceseze următorul nivel cu o combinație de taste personalizate după stilul propriu. Până la victorie! Nu uitați că puteți utiliza codul QUICK202 pentru un extra discount de 3%. Iată și ofertele pentru gameri:

Și evident, pentru gaming la cel mai înalt nivel, avem nevoie și de căști:

Totodată, QuickMobile cred că e singurul magazin care mai are în stoc noile console PlayStation 5 și Xbox Series X. Totuși la un preț mult mai mare decât este recomandat, chiar și cu codul promoțional. În schimb, au oferte bune la celelalte console:

Am găsit și câteva accesorii pentru gameri și nu pot să omit controller-ul Xbox Elite Series 2. Acesta ajunge la 708 lei dacă utilizați codul QUICK202.  Trecem în revistă și un nou dispozitiv ce a ajuns în oferta QuickMobile. Oculus Quest 2 – Casca pentru realitate virtuală, portalul dintre VR și RL (Real Life). Avem de ales între varianta cu 64GB și 256GB de memorie:

  • OCULUS Quest 2 256GB Advanced All-in-one Virtual Reality Headset Alb – 2899.90 LEI
  • OCULUS Quest 2 64GB Advanced All-in-one Virtual Reality Headset Alb – 2399.90 LEI’

Nu uitați, pentru toate produsele de mai sus veți primi 3% extra-reducere dacă utilizați codul promo QUICK202