Amazfit T-Rex Pro este un nou smartwatch robust cu certificare militară și rezistență la apă 10 ATM

0
2099
Amazfit T-Rex Pro
Amazfit T-Rex Pro este un nou smartwatch robust cu certificare militară și rezistență la apă 10 ATM

Amazfit s-a remarcat în ultimii ani pe piața de purtabile, oferind terminale accesibile și performante. Recent, Huami a dezvăluit un nou smartwatch – Amazfit T-Rex Pro. Acesta aduce certificare militară, rezistență la apă 10ATM și funcții vitale precum monitorizarea SpO2 și nelipsitul senzor pentru puls. Avem detalii despre noul ceas inteligent mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazfit T-Rex Pro este un smartwatch robust care trece cu brio 15 teste militare. Dispune de certificare 10ATM pentru rezistența crescută la apă și praf și GPS, oferind suport pentru 4 sisteme de satelit globale. Desigur, avem aici și monitorizare SpO2, senzor de puls și posibilitatea de monitorizare a somnului și a peste 100 de sporturi.

Ecranul său este AMOLED și măsoară 1.3 inch în diagonală, având și funcție AOD (Always On Display). Se conectează facil atât cu telefoanele Android, cât și cu cele iOS și rulează RTOS. Aduce și o baterie generoasă care va livra o autonomie de până la 18 zile. Permite accesul la notificări, apeluri și sosește cu funcții utile, mai ales pentru cei ce se aventurează în munți și condiții extreme. Corpul său este fabricat din policarbonat, sosește cu o curea din silicon și cântărește doar 59.4 grame.

Amazfit T-Rex Pro costă 179.99 de dolari și este disponibil pe negru, albastru sau verde. Nu avem informații momentan despre disponibilitatea pe plan local, însă acest ceas va ajunge cu siguranță și în România.