Lenovo ThinkVision T24t este un nou monitor cu ecran tactil recomandat pentru elevi, studenți și profesori

0
796
Lenovo ThinkVision T24t
Lenovo ThinkVision T24t este un nou monitor cu ecran tactil recomandat pentru elevi, studenți și profesori

Lenovo tocmai a anunțat un nou monitor cu ecran tactil – modelul ThinkVision T24t. Acesta este destinat elevilor, studenților și cadrelor didactice care încă sunt nevoiți să învețe / predea de acasă din cauza pandemiei. Mai jos avem detalii despre specificațiile și dotările noului monitor Lenovo ThinkVision T24t.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Display-ul acestui monitor măsoară 23.8 inch în diagonală. Este vorba despre un ecran IPS LCD cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și refresh rate de 60Hz. Raportul de aspect este 16:9, astfel conținutul media și conferințele sunt prioritizate. Ecranul este tactil, suportând input multi-touch, cu până la 10 degete, pentru a-i ajuta pe cei mici să interacționeze mai ușor și mai interactiv.

Unghiul de vizualizare ajunge până la 178 de grade, iar timpul de răspuns este de 4ms. Luminozitate ajunge la 300 de unități nits, iar rația de contrast este de 1000:1. Totodată, monitorul oferă suport pentru 99% din spectrul de culori Adobe sRGB și poate afișa până la 6.7 milioane de culori. Prezintă un strat anti-glare, dar are și certificare TUV Rheinland pentru reducerea emisiei de lumină albastră. În acest fel, este foarte confortabil pentru ochi, chiar și la utilizarea îndelungată. Iată cum se prezintă și pe partea de porturi:

  • 1 x HDMI 1.4
  • 1 x DP 1.2
  • 1 x USB 3.2 Gen 1 (DP 1.2 Alt Mode)
  • 4 x USB 3.2 Gen 1 (1 x BC 1.2)
  • 1 x Audio Out (3.5mm Jack)

Lenovo ThinkVision T24t are difuzoare, se poate înclina facil la nevoie și este compatibil cu suporturi tip VESA pentru montarea pe perete. Totodată, are și un suport pentru smartphone la bază.

Preț și disponibilitate – Lenovo ThinkVision T24t

Noul monitor va fi comercializat de către Lenovo abia în trimestrul doi al anului 2021. Prețul său este de 459 de dolari, dar compania nu a dezvăluit în ce regiuni va fi disponibil pentru achiziționare.