Xiaomi Amazfit Ares este un nou smartwatch cu corp robust, autonomie de 14 zile

0
1727

Xiaomi continuă să lanseze purtabile sub brandul Amazfit, iar cel mai nou astfel de model se numeşte Ares. Vine cu un corp robust, certificare 5 ATM, are şi GPS şi autonomie de 14 zile. Acest veritabil „G Shock de China” este detaliat mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazfit Ares se prezintă la apel cu un ecran pătrat, cu diagonală de 1.28 inch, un panou color cu protecţie Gorilla Glass 3. Acest display se poate adapta la lumina de la exterior, ajustându-şi luminozitatea proprie. Interfaţa sa cu nuanţe intense şi anumite elemente de iconografie par preluate direct de la WatchOS de pe Apple Watch, mai ales elementele din secţiunea de fitness. Ares vine cu numeroase moduri de tracking pentru activităţi sportive, inclusiv mers pe bicicletă, alergat, înotat, mers pe munte, activitate la exterior şi altele.

Smartwatch-ul poate urmări şi activităţile specializate de dans, ca Zumba, dans stradal, square dance, dans din buric chiar. Poate face şi diferenţa intre arte marţiale, box, Muay Thai şi jiu jitsu. Purtabilul este realizat din policarbonat ranforsat pentru o viaţă trăită mai mult la exterior. Are o curea din silicon. Certificarea 5 ATM înseamnă că acest dispozitiv poate fi scufundat până la o adâncime de 50 de metri timp de 10 minute.

Xiaomi promite 14 zile de autonomie, asta dacă foloseşti senzorul de puls, primeşti 150 de notificări pe zi, ridici ceasul de 30 de ori şi faci sport de 3 ori pe săptămână. Toate în vreme ce foloseşti GPS-ul 30 de minute de fiecare dată. Dacă dezactivezi Bluetooth, senzor puls, GPS ajungi la 90 de zile. Produsul costă 70 de dolari şi vine pe negru sau verde militar. Începe să fie vândut de pe 1 iunie.