Honor Tablet V6 este prima tabletă cu 5G şi WiFi 6, vine cu design de telefon Huawei P40

0
1636

Huawei a anunţat o nouă tabletă, dar aceasta face parte din gama de produse Honor. Se numeşte Honor Tablet V6, a văzut lumina zilei pe 18 mai şi avem de-a face cu o premieră: prima tabletă care vine şi cu 5G şi cu WiFi 6. Terminalul nu are preţ încă, dar va fi dezvăluit odată cu lansarea în magazinele din China pe 13 iunie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La interior găsim procesorul Kirin 985, iar tableta suportă interacţiunea cu stylus şi tastatură. Vine cu design pe bază de sticlă şi metal, iar panoul de sticlă din spate are gradient şi aminteşte de designul lui Honor 30 sau Huawei P40. În faţă găsim un panou AMOLED de 10.4 inch cu rezoluţie Quad HD şi screen to body ratio de 84%. Avem şi gamă de culori 100% sRGB, iar revenind la interior, aici găsim 6 GB RAM şi 128 GB stocare, plus un slot Nano Memory.

Tableta are un Magic Pencil ca stylus, care îţi permite să desenezi cu mai mare fineţe decât cu vechiul M Pen, având 4096 nivele de presiune. În spate găsim o cameră de 13 MP, iar în faţă o cameră de 8 MP. Terminalul rulează Android 10 cu Magic UI 3.1 peste, dar fără servicii Google şi Play Store. Mai avem la bord şi o baterie de 7250 mAh, care se încarcă via port USB-C la 22.5W. Descoperim şi difuzoare quad printre dotări, cu acustică stereo, iar teminalul vine cu funcţii de productivitate, precum un split screen nou.

Personal estimez un preţ de 450 de euro pentru acest dispozitiv.