Top 5 purificatoare de aer accesibile; Ai grijă de sănătatea familiei tale!

0
3179
Purificator de aer

Nu știu dacă ați văzut, dar recent a apărut online un studiu ce scoate la iveală că Bucureștiul este unul dintre cele mai poluate orașe din Europa. Aceste spuse sunt confirmate de către platforma aerlive.ro creată de pentru măsurarea calității aerului din București. Dacă așa stau condițiile în afară, bine ar fi ca macăr la interior să avem parte de un aer de calitate, iar pentru asta avem nevoie de un purificator de aer.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În acest sens v-am pregătit astăzi un Top 5 Purificatoare de Aer accesibile pe care le găsiți la vânzare pe plan local. Aflați detalii despre caracteristicile acestora în rândurile de mai jos și descoperiți cum îmbunătățesc sănătatea prin eliminarea germenilor. Variantele propuse nu trec de 1.500 lei!

1. Xiaomi Mi Air Pro

Purificator de aer

Un purificator de aer marca Xiaomi popular este Mi Air Pro, variantă echipată cu un sistem avansat de presurizare a aerului ce permite împrospătarea aerului în cameră de până la 8 ori pe oră, sau la fiecare 7.5 minute. Se bazează pe o tehnologie laser de înaltă precizie care va detecta cele mai mici particule poulante și rata de purificare a aerului ajunge la 5000 m³/h.

Este util pentru purificarea aerului în încăperi de până la 60 m² și îmbunătățește sănătatea prin capabilitățile de elimenare efectică a germenilor în trei etape. Dispozitivul poate atenua efectele oricăror elemente ce pot pune în pericol sănătatea: părul, polenul, praful și alergenii periculoși. Are filtru HEPA și elimină mirosurile. Prețul este de 1.079 lei.

2. ELECTROLUX EAP300

Purificator de aer

Recomandat pentru apartamentele de dimensiuni mici și medii cu suprafețe de maximum 70m² este Electrolux EAP300. Acesta dispune de un filtru HEPA13 și promite o purificare eficientă în proporție de 99.97%. Fluxul de aer este de 335 m³/h, iar nivelul de zgomot echivalentul unei șoapte este de doar 26 dB.

Aparatul vine cu senzor pentru măsurarea aerului, senzor de lumină și poate fi controlat prin telecomandă. Aflați și faptul că aerul se va curăța în 4 etape: tehnologie PlasmaWave + filtru HEPA + Filtru carbon + filtru cu tehnologie CleanCel. Îl găsiți la un preț de 1.239 lei.

3. Philips AC2887/10

Purificator de aer

Și cei de la Philips au în portofoliu asemenea produse, iar un exemplu este modelul AC2887/10 pe care îl vedeți aici. Purificatorul dispune de tehnologia inovatoare AeraSense ce oferă precizia și performanțele unui senzor profesional. Detectează particulele periculoase mai mici chiar și decât 2.5 PM și avem reglare în timp real pentru aer mai curat.

Fluxul de aer livrat este de 333 m³/h și este capabil de îndepărtarea eficientă a particulelor ultrafice până la dimensiuni de 20 nm. Poate reduce eficient gazele novice precum formaldehida, TVOC și mirosurile neplăcute. De asemenea, elimină până la 99,9% din bacterii și virusuri. Suprafața acoperită este de 39 m² și are filtre HEPA, de carbon. Se vinde pentru suma de 1.372 lei.

4. Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Purificator de aer

Un alt purificator de aer accesibil este acest Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Produsul sosește cu filtru HEPA și elimină până la 99.97% din particulele cu dimensiuni mai mari de 0,3μm din primul strat. Are indicator calitate aer, mod automat și este recomandat pentru încăperi cuprinse între 18-31 m².

Fluxul de aer este de 260 m³/h și are 3 trepte de viteze. Un avantaj este reprezentat de către posibilitatea de gestionare prin intermediul unei aplicații de pe telefon, chiar și atunci când suntem plecați de acasă. Funcționează cu Mi Home, Google Assistant, dar și Amazon Alexa. Costă acum doar 649 lei.

5. ROWENTA Intense Pure Air PU4020F0

Purificator de aer

Primul model de pe această listă vine de la ROWENTA și se numește Intense Pure Air PU4020F0. Avem de-a face cu un model ce dispune de indicator LED, interacțiune prin butoane fizice și grilă ajustabilă. Oferă și lumină ambientală și se remarcă prin silențiozitate. Fluxul de aer purificat este de 170 m³/h și suprafața acoperită ajunge până la 35 m². Dispune de cronometru, flux de aer optimizat, pornire programabilă și mod automat. De asemenea are flitru HEPA și filtru din carbon activ.

Acesta promite filtrarea până la 99.95% din particulele poluante și distruge permanent formaldehida. Se oferă 4 nivele de filtrare pentru randament maxim. Prețul normal este de 719 lei, dar doar astăzi puteți aplica voucher-ul 15extrareducere pentru a-l achiziționa la suma de 611 lei.

Alte opțiuni găsiți aici.