ADATA SE770G este un nou SSD extern cu iluminare RGB și port USB type-C

0
753
ADATA SE770G este un nou SSD extern cu iluminare RGB și port USB type-C

Prin intermediul unui comunicat de presă primit astăzi, aflăm că ADATA, producător de top al modelelor DRAM, produse NAND Flash și accesorii mobile lansează un nou SSD extern: ADATA SE770G.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

SSD-ul aduce un design îndrăneț și atractiv, toată suprafața acestuia fiind acoperită de un model geometric cu iluminare RGB. Astfel, pe lângă tastatură, mouse, cășți și alte periferice RGB, vom avea acum la dispoziție și un SSD cu iluminare RGB, dedicat gamerilor și nu numai.

 

Porturi și compatibilitate

Pe partea de conectivitate, acesta oferă USB 3.2 de generația a doua, prin care se pot obține viteze de citire de până la 1000MB/s și de scriere de până la 800MB/s. Această viteză ar fi cam de 12 ori mai mare decât a unui HDD extern tradițional. ADATA ne oferă și un exemplu: un fișier video 4K de 10GB poate fi transferat în doar 20 de secunde. Pe lângă USB 3.2, SSD-ul SE770G oferă și conectivitate prin USB Type-C. Dincolo de productivitate, acesta vine în ajutorul gamerilor, care pot utiliza noul SSD prin conectarea la console, oferind stocare extinsă, dar și timpi de încărcare a jocurilor mai rapizi.

Din punct de vedere al compatibilității, ADATA ne anunță că avem suport pentru Android, macOS și Windows. Astfel, se realizează foarte facil accesul și transferul de fișiere între dispozitive. În plus, ADATA ne anunță că SSD-ul SE770G beneficiază de garanție timp de 3 ani.