YouTube TV este de astăzi disponibil și pe consolele PlayStation 4, înlocuind platforma Vue

0
1644
YouTube TV

Cu toate că voiam să aflăm mai degrabă noutăți legat de PlayStation 5, nu ne supără să descoperim ce se mai întâmplă cu actuala generație de console. Suntem informați astfel că YouTube TV este disponibil din această săptămână pe PlayStation 4, înlocuind soluția Playstation Vue care va fi restrasă definitiv la final de lună.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel, Google devine prima companie 3rd party ce reușește să-și aducă serviciul TV pe consolele PS4. Există desigur și aplicații asociate serviciilor de streaming precum Netflix în PS Store, dar după cum indică și numele YouTube TV aduce utilizatorilor acces la canale de televiziune.

Pentru a descărca aplicația YouTube TV tot ce ai de făcut este să intrii în magazinul PS Store de pe consola PS4 și să cauți secțiunea Aplicații. În momentul de față YouTube este promovat în pagina principală astfel că nu va fi greu de găsit. Aflați că în colecția sa sunt incluse peste 70 canale, inclusiv posturi de știri și sport live.

Dacă încă nu aveți un abonament la acest serviciu și doriți să vedeți ce livrează, puteți opta pentru un trial gratuit. Momentan aplicația nu apare disponibilă în România pe PlayStation 4, astfel că așteptăm un anunț cu privire la momentul în care va fi lansată și pentru publicul de la noi.