Disney+ se va lansa cu o săptămână mai devreme în Europa; Iată noua dată de lansare!

0
1832

După ceva aşteptare, cel mai mare rival pentru Netflix, serviciul de streaming Disney+ ajunge în sfârşit în Europa. Iniţial se discuta despre o lansare pe 31 martie, dar mai nou data este de 24 martie. Aflăm şi că preţul va fi de 6.99 euro pe lună, iar europenii vor putea viziona în legalitate producţii ca „The Mandalorian”, dar şi cele mai celebre producţii Pixar şi Star Wars.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ţările vizate de acest debut european sunt Marea Britanie, Irlanda, Germania, Italia, Spania, Austria şi Elveţia. Disney+ debuta în SUA în noiembrie 2019, ca un mare rival pentru Netflix şi Amazon Prime. Deja are mult mai multe titluri decât Hulu, Apple TV+ şi se poate bate de la egal cu HBO Go. Aplicaţia asociată serviciului ar fi generat deja peste 30 de milioane de descărcări în trimestrul 4 din 2019. Marele hit al serviciului de streaming este cu siguranţă serialul „The Mandalorian”, poate cea mai bună producţie Star Wars din ultimul deceniu. Publicul mai este atras prin „High School Musical: The Musical: The Series”, dar şi o versiune live action de „Lady and The Tramp” şi „The World According to Jeff Goldblum”.

În plus, publicul e încântat şi de conţinuturile National Geographic, dar şi de sumedenia de animaţii Disney. Şi nici nu mai vorbim de serialele Marvel, care fie vor apărea în forma cunoscută de pe Netflix, fie vor primi sezoane noi. Disney+ se poate viziona pe televizor, smartphone, console de jocuri, media playere, tablete şi alte dispozitive. La ultima verificare, Disney+ avea 35 de milioane de abonaţi. Disney are planuri mari cu acest serviciu, urmând să cheltuiască 1 miliard de dolari doar în primul an pe noi seriale, filme, documentare. Disney+ a debutat cu aproape 500 de filme şi 7500 de episoade TV în primul an.

Din ce am înţeles România ar fi de abia în valul 3 sau 4 de debut, aşa că am putea vedea Disney+ legal şi oficial la noi în ţara abia vara viitoare. În valul 2, din vara acestui an serviciul ajunge în Belgia, ţările nordice, Portugalia.