Garmin Tactix Delta debutează oficial; Smartwatch cu mod “avion” și kill switch

0
1688
Garmin Tactix Delta

Deși aproape săptămânal aflăm despre lansarea unui nou smartwatch, nu în fiecare zi este vorba despre un model cu mod Stealth și “kill switch”. Este vorba despre Garmin Tactix Delta, un nou ceas inteligent care la prima vedere pare a fi creat pentru cei din forțele speciale. Ce ne rezervă acesta și cât costă aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, aflați că avem de-a face cu un ceas robust axat pe intimitate, model construit pentru a bifa standardul militar MIL-STD-810. Dispune de o protecție a ecranului ce folosește sticlă de safir în componență și o margine a cadranului ce seamănă cu carbonul-diamant.

Garmin Tactix Delta
Garmin Tactix Delta

Nu materialele sunt totuși motivul pentru care cineva va achiziționa acest smartwatch, ci abilitățile și funcțiile oferite. Garmin Tactix Delta dispune de un mod “stealth”, un soi de mod Avion care va opri complet conectivitatea și localizarea via GPS. De asemenea, are și un kill switch, accesibil din software oricând și oriunde.

Garmin Tactix Delta
Garmin Tactix Delta

Odată activat, toate datele de pe ceas vor fi șterse după un timer prestabilit de către utilizator. Aflați că acest smartwatch este realizat din polimer întărit cu fibre și panou spate din sticlă. Are o curea de 26 mm, display de 1.4 inch (rezoluție 280 x 280 pixeli). Bateria promite autonomie de 21 zile în mod utilizare. Ajunge la 80 zile în mod Battery Saver când afișează doar ora.

Din datele dezvăluite aflăm că ceasul va fi pus în vânzare pe parcursul acestei luni. Prețul va fi de aproximativ 900 dolari.