XPG a lansat coolerul Levante 360 cu răcire lichidă

0
903

XPG ne informează că a lansat coolerul Levante 360 cu răcire lichidă, la timp pentru build-urile futuriste inspirate de Cyberpunk 2077. Noul model de cooler este gândit pentru procesoare cu răcire pe lichid şi aduce 3 ventilatoare. Reprezintă soluţia de top Asetek cu tehnologie de pompare de generaţie a şaptea şi un design modern.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Conferă personalitate oricărui PC de gaming şi vine cu o pompă cu funcţie de control PWN, pentru a asigura gestionarea optimă a temperaturii procesorului, alături de un radiator masiv de 360 mm şi o placă de cupru optimizată termic. Aceasta are microcanale subţiri de doar 0.15 mm şi oferă o suprafaţă mai mare şi creşterea eficienţei schimbului de căldură. XPG a dotat noul Levante 360 cu 3 ventilatoare cu inel dublu de 120 mm iluminate, care utilizează un nou design al motorului cu rulmenţi dinamici (FDB) şi PWM cu 4 pini.

Ventilatoarele FDB cu PWM sunt gândite cu un mecanism de repornire automată şi sunt optimizate pentru fiabilitate (până la 40.000 de ore la 40 de grade Celsius MTBF). Pot minimiza zgomotul la 34 de decibeli chiar şi atunci când sunt pe un ciclu complet cu debit mare de aer. Avem şi iluminare RGB, iar fiecare ventilator are 10 LED-uri RGB, în vreme ce pe capacul pompei de lichid se afla de asemenea un sistem de iluminare de genul. Este inclus şi un controller ARGB suplimentar, pentru a putea regla cu uşurinţă moduriel de iluminare.