Iată primele imagini oficiale cu seria Samsung Galaxy S21!

0
1321
Samsung Galaxy S21
Avem primele imagini tip teaser oficial cu seria Samsung Galaxy S21!

Mai este doar o lună până ce Samsung va anunța oficial debutul noii serii Galaxy S21. Terminalele au avut parte până acum de foarte multe scăpări și randări detaliate, însă astăzi vedem în exclusivitate teasere oficiale pentru noile smartphone-uri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Imaginile pe care ar trebui să le vedem în timpul lansării sunt procurate de către cei de la AndroidPolice. Mai jos vedem modelul compact, Samsung Galaxy S21 5G în culoarea Phantom Violet.

Samsung Galaxy S21 5G și Samsung Galaxy S21+ 5G

Observăm ecranul plat, alături de camera selfie centrată și marginile foarte subțiri. După cum ne așteptam, modulul camerei de pe spate este lipit de rama laterală, iar contrastul dintre cele două culori este foarte plăcut ochiului. Vă reamintim că Samsung Galaxy S21 va avea o cameră principală de 12MP, un senzor ultra wide de 12MP și un teleobiectiv de 64MP. Din păcate, acest model va avea spate din plastic (sau Glasstic, precum îl numește Samsung).

Samsung Galaxy S21+ 5G (imaginea de mai jos) arată exact la fel ca fratele său mai mic (Galaxy S21). Singura diferență dintre acestea va consta în dimensiune și capacitatea bateriei.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Pe de altă parte, avem și teaser-ul lui Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, care arată spectaculos. De această dată, avem elemente de design care îl diferențiază față de modelele non-ultra. Terminalul adoptă un ecran curbat și un spate din sticlă. Păstrează modulul camerei lipit de rama laterală, însă de această dată avem de-a face cu un camera phone în adevăratul sens al cuvântului. Acesta vine cu o cameră quad în loc de cea triplă regăsită pe S21 și S21+. În GIF-ul de mai jos putem vedea camera periscop de 10MP (care ar trebui să ofere 10x super-telephoto-zoom), senzorul principal de 108MP, senzorul ultrawide de 12MP și un al doilea senzor telephoto de 10MP (de această dată cu zoom 3x). De asemenea, avem și un sistem cu autofocus laser în loc de senzorul TOF regăsit pe S20 Ultra.

Lansarea este confirmată

Potrivit surselor Android Police, Samsung Unpacked va avea loc pe 14 ianuarie. Se presupune că noua serie va fi disponibilă spre achiziționare începând cu data de 29 ianuarie 2021. Totodată, toate terminalele ar trebui să fie mai ieftine decât seria precedentă, Galaxy S20.