Synology anunță noua versiune OS DiskStation Manager 7.0 ce aduce noi tehnologii de stocare și back-up 

0
746
Synology

Astăzi cei de la Synology au anunțat versiunea DiskStation Manager 7.0 a sistemului de operare pentru gestionarea informației. Noul DSM a fost prezentat în cadrul evenimentului 2021 AND BEYOND și aflăm că aduce noi tehnologii pentru stocare, back-up și hybrid cloud. Detalii despre noutăți avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu dezvăluit este acela că DSM 7.0 îmbunătățește toate aspectele sistemului de operare. Asta implică gestionarea stocării și interfața UI, dar și funcționalitatea în cloud, precum este cazul monitorizării pe scară largă a dispozitivelor și stocarea la cerere. S-a lucrat la îmbunătățirea fiabilității, performanței, scalabilității dar și a modului de interacțiune.

Synology

De asemenea, noua metodă de înlocuire a unităților de stocare este mult mai simplă. Astfel, atunci când o unitate este nominalizată pentru înlocuire și este introdusă noua unitate de stocare, sistemul DSM va clona datele de pe vechea unitate pe noua unitate. Asta se întâmplă fără degradarea fișierelor. Există și funcția auto-repair pentru gestionarea unităților de stocare de la distanță.

Îmbunătățiri Synology DSM 7.0 de stocare:

  • Performanță RAID 6 cu până la 80% mai rapidă
  • Viteze SSD cash write-back cu pana la 200% mai mari
  • Reparații în RAID mai rapide și mai inteligente, reparând doar spațiul afectat
  • Performanță sporită cu SSD cache și opțiunea de fixare a metadatelor
  • Suport pentru volume de până la 1PB pentru sarcini de arhivare
  • De-duplicare pe volum pentru creșteri semnificative ale eficienței stocării (Disponibilă
    ulterior)

Synology mai dezvăluie că odată cu DSM 7.0 și autentificarea este mai rapidă și mai sigură grație Secure SignIn. Mai avem și stocare cloud la cerere, monitorizarea tuturor NAS-urilo din infrastructură și backup fără limite. Informații suplimentare despre DSM 7.0 vor fi anunțate în 2021. Acest release va fi disponibil gratuit pentru dispozitivele compatibile, iar varianta beta poate fi găsită aici.