Xiaomi XiaoAI Speaker Pro 8 este o boxă cu ecran tactil de 8 inch, 3 subwoofere

0
1503

Xiaomi a prezentat în ultimele zile o nouă boxă cu ecran tactil, modelul XiaoAi Speaker Pro 8. Costă doar 64 de euro şi vine cu un ecran de 8 inch, dar şi 3 subwoofere la bord. Designul său e clar inspirat, dacă nu chiar copiat după Google Nest Hub.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xiaomi XiaoAi Tocuhscreen Speaker Pro 8 este un terminal smart home, care vrea să concureze cu Amazon Echo Show 8 şi Google Nest Hub. Oferă informaţii meteo în timp real, dar vă permite şi să vă uitaţi la filme, să ascultaţi muzică şi realizaţi apeluri video. În plus, are şi rol de hub pentru control de dispozitive smart home. La bord se află 3 subwoofere, dar şi un driver de 10W şi 50.8 mm. Avem şi tuning audio DTS, iar boxa se poate conecta la terminale cu Android şi iOS.

Ecranul de 8 inch este unul multi touch şi vine cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Are o tehnologie de recunoaştere a vocii în câmp îndepărtat, iar pe partea de conectivitate primim WiFi dual band şi Bluetooth 5.0. Are butoane fizice pentru ajustare de volum, control parental, funcţie de setare a alarmelor şi o funcţie de ramă foto. La bord se află asistentul virtual XiaoAI, care execută taskuri prin comenzi vocale.

Nu cunoaştem rezoluţia camerei web, dar aş paria pe 2 sau 5 MP. Posibil să vedem produsul în Europa sub alt nume.