Xiaomi Mi Box este actualizat la Android Oreo; Set top box disponibil la vânzare și în România!

0
1722
Xiaomi Mi Box

Pentru cei care nu vor să investească sume mari de bani pentru achiziția unui Smart TV au la dispoziție posibilitatea de a alege un set top box. Și cei de la Xiaomi produc asemenea dispozitive, printre cele mai recente numărându-se și modelul Xiaomi Mi Box care de astăzi primește actualizare la Android Oreo.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest update vine destul de rapid ținând cont de faptul că o versiune beta era testată în urmă cu doar o lună de către utilizatori. Xiaomi Mi Box este un dispozitiv lansat în 2016 care până mai acum părea a fi blocat la Android 6.0.1 Marshmallow, dar care iată face trecerea direct la Oreo.

Xiaomi Mi Box

Printre noutățile de aici avem un nou launcher pentru homescreen care oferă mai multă vizibilitate canalelor TV și pune aplicațiile pe locul 2. Suntem informați că pe parcursul setup-ului se oferă sugestii de aplicații și că update-ul mai aduce modificări la nivel de performanță și schimbări de interfață.

Update-ul are aproximativ 616 MB și poate fi instalat OTA prin urmarea pașilor: About -> System Update. Iată și magazinele de unde îl puteți comanda: