BenQ EL2870U, primul monitor 4K cu HDR10 și timp de răspuns de 1ms ajunge în România

0
1236
BenQ EL2870U

Suntem informați astăzi prin intermediul unui comunicat de presă cu privire la faptul că prmul monitor 4K UHD cu timp de răspuns de 1ms și HDR10 este disponibil din această lună și în România. Este vorba despre BenQ EL2870U, monitor LED de 28 inch creat special pentru Home Entertainment.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest monitor promite o experiență de gaming premium la rezoluție 4K Ultra HD și timp de răspuns de 1ms ce asigură un gameplay fluent și mult superior comparativ cu un televizor 4K obișnuit. Și tehnologia AMD Freesync este oferită la bord, iar suportul HDCP 2.2 permite folosirea alături de console de gaming 4K precum PlayStation 4 Pro sau Xbox One X.

BenQ EL2870U

Mai avem un DisplayPort 1.4, două porturi HDMI, două difuzoare de câte 2W fiecare și modurile Super Resolution și Smart Focus dedicate special segmentului de divertisment și menite să îmbunătățească calitatea imaginilor afișate. De asemenea, mai menționăm și prezența tehnologiilor flicker-free și low blue light.

Debutul în oferta retailerilor de la noi este așteptat în perioada următoare și aflați că prețul recomandat de raft este 1.829 lei.