Xiaomi lansează tastatura mecanică Yuemi Pro Silent Edition; Costă sub 100 de dolari

0
1419

Xiaomi îşi diversifică gamă de produse printr-o nouă lansare astăzi. De această dată e vorba despre o tastatură mecanică, Yuemi Pro Silent Edition, care costă doar 94 de dolari. Este disponibilă doar în China deocamdată, dar mă aştept să ajungă şi la noi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xiaomi a fost activă în segmente inedite în ultima vreme, prin lansarea dronei teleghidate Xiaomi Mi Rabbit, care a avut stocul epuizat imediat, dar şi a headsetului de gaming Xiaomi Gaming Headset. Cât despre noua tastatură, aceasta este fabricată din aliaj de aluminiu, folosind un proces de anodizare prin sablare, pentru a îi da o textură specială, fină. Tastele sunt realizate din materiale PC şi ABS, oferind o senzaţie specială la atingerea fiecărui buton, cu extra ergonomie.

Este oferit aici un layout cu 87 de butoane şi este adoptat designul pe bază de axă TTC. În plus, structura de bază a tastaturii e gândită în aşa fel încât să absoarbă zgomotul generat de scriere. Ca atare produsul este unul total silenţios. La baza acestui device se află arhitectura Microelectronics ARM şi se obţin aici performanţe la nivel de tastaturi de gaming chiar la 10000 Hz.

Pe partea de conectivitate avem un port USB Type-C. Preţul mi se pare excelent versus ce vedem la alte variante mecanice de tastaturi.