Televizorul Philips 7303 debutează în România cu preț accesibil și funcții premium; Vine în variante de 43 și 65 inch

0
1948
Philips 7303

Printre noile serii de televizoare din 2018 marca Philips se numără și gama 7303, aceasta fiind reprezentată de către produse accesibile cu funcții premium. De astăzi televizorul Philips 7303 este disponibil pe plan local și va sosi în variante de 43 inch, respectiv de 65 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul TV dispune de caracteristici premium precum ecranul 4K Ultra HD și tehnologia Ambilight pe 3 laturi care creează o lumină ambientală care prelungește armonios acțiunea de pe ecran pe pereții încăperii în care televizorul se află. Tehnologia este exclusivă Philips și vă recomand să testați această funcție pentru că vă va cuceri.

Philips 7303

Avem parte și de sistemul de operare Android și de funcții smart, de asistentul vocal Google Assistant prin care putem da comenzi folosind doar vocea, dar și de Google Cast care ne permite să proiectăm materiale video pe televizor direct de pe telefonul, tableta sau laptop-ul deținut.

Philips 7303

Procesorul de la bord este unul de tip quad-core și avem și un chipset de imagine Philips P5 Perfect Picture Engine care contribuie la livarea unor imagini foarte detaliate și care atinge un nivel de contrast foarte ridicat. Se oferă și standardul HDR Plus, sunet stereo 20W și tehnologie audio DTS-HD.

Televizorul Philips 7303 poate fi găsit în versiunea de 43 inch pe eMAG și Flanco.ro chiar de astăzi, în vreme ce modelul de 65 inch debutează luna viitoare.