Xiaomi Himo este o nouă bicicletă electrică lansată prin crowdfunding; Vine la un super preț

0
1644
Xiaomi Himo

După cum bine știți cei de la Xiaomi produc mult mai multe dispozitive în afară de smartphone-uri, oferta gigantului fiind tare variată de la produse precum pixuri, pantofi, aparate de făcut orez, dispozitive smart home și până la aspiratoare robot sau vehicule electrice precum Xiaomi Himo.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta este o nou bicicletă electrică pe care Xiaomi o lansează în această lună pe piața din China prin intermediul unei campanii de crowdfunding. Bicicleta are o greutate de 16.7 kg și adoptă un schelet din aliaj, oferind totodată și un ghidon ce se poate plia pentru o depozitare mai ușoară.

Vine cu un ecran LCD rezistent la apă pe care veți vedea informații utile despre baterie, distanță parcursă și viteză, iar o altă echipare constă în lumini LED față-spate, discuri de frână și roți ce absorb șocurile. Cu motorul de 250W de la bord autonomia ajunge la 50 km cu o singură încărcare.

O încărcare completă durează până la 6.5 ore și aflăm că atunci când energia s-a epuizat, bicicleta poate fi utilizată în modul clasic și putem începe a pedala. Toate cablurile sunt integrat direct în cadrul bicicletei și aflați că prețul de comercializare este de doar 223 euro și că livrările încep din 30 iulie.

Prețul este tare atractiv și dacă suma se va păstra și la retailerii chinezi, atunci vom putea comanda și noi bicicleta pentru suma de 265 euro cu TVA inclus.