Tableta Xiaomi Mi Pad 4 apare în randări; Se lansează pe 25 iunie cu procesor Snapdragon 660

0
970
Xiaomi Mi Pad 4

Pe data de 25 iunie cei de la Xiaomi pregătesc un nou eveniment de presă, unul în care sunt așteptate câteva produse interesante precum smartphone-ul Redmi 6 Pro, sau tableta Xiaomi Mi Pad 4. Despre acest din urmă dispozitiv vorbim astăzi ca urmare a apariției unor randări cu iz oficial.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este prima dacă când tableta ni se prezintă în imagini și din câte putem vedea, chinezii vor opta în continuare pentru o diagonală similară, posibil tot de 8.4 inch. Ecranul are aspect 16:10 și aparent la bord se va afla puternicul procesor Snapdragon 660 cunoscut pentru performanță și eficiență energetică.

Xiaomi Mi Pad 4

Scăparea de astăzi ne indică faptul că tableta va avea 64 GB spațiu de stocare și că prețul pentru modelul de bază va fi de 230 dolari ceea ce nu sună deloc rău. Sunt vehiculate și variante cu suport 4G LTE de asemenea și legat de memoria RAM nu ar fi exclus să vedem 4 sau chiar 6 GB aici.

Xiaomi Mi Pad 4

Raportat la design, observăm un corp metalic subțire și un panou frontal cu muchii destul de înguste ce permit vizionarea de conținut video fără probleme. Tableta va excela și în materie de gaming și din câte ni se prezintă vor exista cel puțin două variante de culoare: roz și negru.