Xiaomi se pregăteşte să anunţe telefonul flagship Xiaomi Mi 6, dar înainte de el ne-a adus în prim plan un headset VR nou. Are preţ accesibil de doar 14 dolari şi poate fi admirat mai jos. Numele său este Xiaomi Mi VR Play 2.

Publicitate

Urmaş al lui Mi VR, care sosea în toamna anului trecut, gadgetul necesită un smartphone pentru a putea savura conţinuturi la 360 de grade. Xiaomi a mizat pe creşterea confortului la aces produs, faţă de predecesorul său. Materialul este unul de calitate mai bună, astfel încât utilizatorul să poată purta headsetul perioade îndelungate fără senzaţii neplăcute.

Xiaomi Mi VR Play 2 are şi greutatea mai scăzută decât predecesorul şi are şi orificii speciale pentru aerisire. Produsul se vinde din 19 aprilie în China şi sunt sigur că ajunge şi la noi până la vară. Modelul de anul trecut suporta telefoanele Xiaomi Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s şi Mi 5s Plus şi noul venit are toate şansele să suporte şi Xiaomi Mi 6 atunci când debutează.

Până şi Xiaomi ştie că nu e un produs high end, deci îl promovează drept o “jucărie” şi nu rival pentru Mi VR Glass, care are dotări mai bune. Practic introduceţi telefonul în headset şi vedeţi filmuleţe, jocuri şi aplicaţii la 360 de grade. Un fel de Cardboard mai evoluat…