Xiaomi a oferit un teaser pentru un nou televizor cu ecran OLED; O nouă lansare se apropie

0
498
Xiaomi a oferit un teaser pentru un nou televizor cu ecran OLED; O nouă lansare se apropie

Anul trecut, Xiaomi a lansat primul său smart TV OLED, din gama Mi TV Master Series. De asemenea, acesta este cunoscut și drept Mi TV LUX 65″ OLED. La unsprezece luni după debut, Xiaomi pare-că pregătește un alt televizor care are la bază tehnologia OLED. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vinerea trecută, Pan Jun, managerul general al departamentului TV Xiaomi, a distribuit pe Weibo o imagine cu două noi televizoare. În postare el a menționat că unul dintre modele este noul Mi TV, iar celălalt un televizor de top, dar nu a menționat brand-ul. Și-a întrebat astfel urmăritorii care ar fi mai bun dintre cele două opțiuni.

Totuși, imaginea distribuită de către executiv nu justifică neapărat calitatea imaginii. E cunoscut faptul că diferența în cazul TV-urilor nu se poate vedea din imagini și clipuri video. Totuși, postarea lui Pan Jun este un teaser, semn că producătorul chinez urmează să lanseze un nou TV cu ecran AMOLED. Am aflat chiar și detalii despre noul Mi TV prin intermediul zvonacului Digital Chat Station.

Acesta confirmă că este vorba despre un televizor cu ecran OLED. Totuși, din cauza crizei semiconductor, prețul panourilor ar fi crescut. Astfel, noul TV ar urma să aibă un preț puțin mai mare decât de obicei, dar Xiaomi ar păstra totuși un preț competitiv față de alți producători. Compania ar urma să aducă deci televizoare cu ecrane OLED și Mini LED mai accesibile în viitor.

Totodată, primul televizor al companiei sosea cu un ecran de 65 de inch în diagonală (165 cm). De această dată, Xiaomi ar urma să ofere noul Mi TV în mai multe variante și ne așteptăm la diagonale de 108, 127 și 139 de centimetri.