Avatar revine sub forma unui joc Ubisoft; Frontiers of Pandora sosește pe PS5, Xbox Series X și PC în 2022

0
827
Avatar

Fanii celebrei producții Avatar au astăzi un motiv de bucurie, asta pentru că Ubisoft tocmai ce a anunțat lansarea unui nou joc din franciză. În cazul în care ați uitat, acesta nu este singurul joc din universul Na’vi dezvoltat de Ubisoft, primul sosind în 2019 și fiind numit James Cameron’s Avatar: The Game. Debuta în 2009, era un joc de acțiune 3rd person și sosea pe PS3, Xbox 360, PC, Wii, Nintendo DS și ulterior și pe PSP.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acum vorbim despre Avatar: Frontiers of Pandora, un joc care va sosi pe PlayStation 5, Xbox Series X și PC. De asemenea, va fi disponibil și în cloud gaming. Deși detaliile sunt puține, Ubisoft a dezvăluit câteva informații despre acest titlu din serie, cât și un teaser. Aflăm de aici că jocul va fi unul de acțiune-aventură 1st person și că vom juca în rolul unui Na’vi ce explorează frontiera vestică.

Ubisoft spune că jocul va permite explorarea unor părți nemaivăzute din Pandora, unele care nu au fost incluse în film. În materialul video vedem creaturi unice, universul colorat Avatar și ceea ce par a fi două părți diferite ale Pandorei. Avem o primă zonă cu o junglă deasă, flori și faună. Zona secundară este preluată de forțele armate RDA și bazele lor uriașe. Nu avem încă un gameplay, dar aflăm că jocul vine în 2022.

Un detaliu important menționat aici este acela că jocul nu va sosi pe consolele last-gen. Vorbim aici desigur despre PlayStation 4 sau Xbox One. Astfel, dacă vei dori să joci noul titlu avatar va trebui să faci upgrade la noua generație.