Microsoft a lansat un mini-frigider în formă de consolă Xbox Series X; Va fi disponibil până la sfârșitul acestui an

0
2417
Microsoft
Microsoft a lansat un mini-frigider în formă de consolă Xbox Series X; Va fi disponibil până la sfârșitul acestui an

Ieri a avut loc în cadrul E3 o conferință specială, organizată de către Bethesda alături de Microsoft. Încă de la debut noua consolă Xbox Series X a fost comparată cu un mini-frigider, ca formă. Iată că Microsoft știe de glumă și a anunțat Xbox Mini Fridge. Acesta este un mini-frigider, după cum îi spune și numele, în forma consolei Xbox Series X. Avem detalii despre acesta mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe lângă anunț și un trailer pentru lansare totuși, nu am aflat prea multe detalii despre noul frigider Microsoft. Știm doar că acesta adoptă cu exactitate forma unei console Xbox Series X. În partea de sus are chiar logo-ul Xbox, iluminat în alb și ar fi puțin mai generos ca dimensiuni față de consolă.

În interior are parte de iluminare verde și ar oferi suficient loc pentru câteva doze de energizant, având 3 compartimente. Cele două compartimente inferioare sunt mai generoase, în timp ce compartimentul din partea de sus este mai redus ca dimensiuni. Totodată, Microsoft susține că acesta va fi disponibil la timp pentru sărbătorile de iarnă, deci până la sfârșitul acestui an.

Poate fi o adiție interesantă în cazul în care ați achiziționat deja un Xbox Series X, chiar dacă produsul s-a născut dintr-o glumă a fanilor. Nu am aflat încă detalii despre preț, dar acesta ar trebui să fie mai ieftin decât consola în sine care se comercializează pentru 499 USD.

Dacă sunteți mai interesați de consolă totuși, puteți consulta prețurile de pe plan local folosind site-ul Compari.ro.