VLC 3.2 aduce o actualizare la nivel de UI pe telefoane și în browserele de pe Smart TV-uri

0
1912

Cu toate că pe piață există numeroase servicii de streaming video și audio, sunt și persoane care preferă să aibă acces la propriile fișiere. Aici intervin aplicațiile de tip media player precum este și cazul VLC, software care de astăzi face trecerea la versiunea 3.2.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sunt câteva noutăți interesante în acest release, cel mai notabil fiind UI-ul actualizat. Se va remarca această modificare atât în player-ul din aplicație, cât și în browserele de pe televizoare. Aflăm că în mare update-ul este despre îmbunătățirea vizuală a interfeței de utilizator, dar și că există actualizări minore.

VLC

În situația în care folosește VLC pe televizorul tău Android TV vei remarca o serie de noutăți în UI. Vei putea naviga acum prin fișierele tale media și ulterior filtra pentru a naviga mai ușor printre acestea. De asemenea, poți vedea informații despre melodia care este redată în fundal.

VLC

Cât despre varianta VLC destinată telefoanelor și tabletelor, aici vom avea o aplicație mai modernă cu butoane de control reorganizate pentru o experiență mai bună de utilizare. Și player-ul audio primește un facelift, având un egalizator diferit și alte elemente schimbate.

VLC

Pe ChromeBook, aplicația aduce suport desktop multi-selection folosind CTRL+Shift. Mai avem ca noutăți funcția de a grupa materialele video după nume, funcția de căutare vocală pe TV, dar și suport SMB îmbunătățit. Puteți descărca VLC 3.2 pe Android chiar de aici!