ViewSonic primește certificare Azure IoT din partea Microsoft pentru gama sa de ecrane interactive

0
654
ViewSonic primește certificare Azure IoT din partea Microsoft pentru gama sa de ecrane interactive

Printr-un comunicat de presă lansat astăzi, 15 octombrie, ViewSonic a anunțat că a primit certificarea Azure IoT din partea Microsoft pentru gama sa de display-uri interactive, ViewBoard IFP70.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Certificarea Microsoft Azure IoT aduce funcționalitatea senzorilor integrați în dispozitive care pot măsura temperatura camerei, umiditatea, precum și lumina ambientală.

ViewBoard folosește un singur cablu USB-C ce suportă transfer de date, flux audio-video, Ethernet și alimentare. Totodată, aduce Windows Ink și permite luarea de notițe în timpul prezentărilor. Printre funcțiile pentru conferințele video se numără: cameră cu lentilă wide, microfon cu șase senzori și difuzoare stereo. Aceeași certificare IoT permite dispozitivelor să comută facil între Microsoft Windows și programele destinate pentru conferințe.

Startup business team having a video conference call with investor at office. Professionals in discussion with investor over a video call in new office boardroom.

Printre display-urile cu certificare WCD, seria IFP70 este singura ce aduce dimensiuni de până la 86 de inch. Compania ne mai informează că aceste modele oferă o experiență superioară la atingere și scriere, precum și o calitate video premium pentru conferințe. Acum, aceasta integrează și certificarea Azure IoT.

„ViewBoard IFP70 reprezintă gama de soluții pentru colaborare de la ViewSonic, special
concepută pentru a oferi companiilor echipament de conferință ușor de folosit. Suntem fericiți că a fost recunoscută de Microsoft cu certificarea Windows Collaboration Display și credem că aceasta va duce la un nivel de colaborare avansată, precum și la eficiență și
productivitate sporite.”  a declarat Monica Sun, director al Large Format Display Business Unit din cadrul ViewSonic

Conexiunea nu se realizează doar prin cablu

ViewSonic oferă dispozitive avansate cu afișare wireless de tip WPD (Wireless presentation Display) pentru a transforma prezentările, întâlnirile și atelierele într-o experiență interactivă. Funcția MyViewBoard Display permite utilizatorilor să-și distribuie conținutul de pe dispozitivul din dotare fără a fi nevoie de un adaptor special. Mai mult, aflăm că aplicația ViewBoard Cast oferă funcții de colaborare și distribuire menite să faciliteze diversele situații întâlnite la locul de muncă.

Este prezentă și funcția MyViewBoard Manager prin care companiile pot gestiona eficient, de la distanță mai multe dispozitive. Astfel, administratorii pot oferi suport de la distanță pentru ecranele ViewSonic. Printre funcții avem controlul pentru mai multe dispozitive de tip ViewBoard, funcție cheie a acestui sistem. Aceasta permite ca ecranele să fie grupate, permițând astfel ca programele și actualizările să fie instalate concomitent de la distanță.