Noul laptop Huawei MateBook X 2020 este disponibil pe piaţa din România: Vine cu ecran 3K, Windows, 16 GB RAM

0
2283

Huawei a adus începând de astăzi, 15 octombrie noul laptop Huawei MateBook X 2020 în România. Acesta vine cu un ecran 3K, cu Windows Home şi 16 GB RAM la bord. Terminalul este disponibil local la preţul recomandat de 7499 lei şi cântăreşte doar 1 kilogram.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Huawei MateBook X 2020 este dotat cu un ecran de 13 inch, cu rezoluţie 3K şi aspect 3:2. Este un ecran tactil şi vine la pachet cu un procesor Intel Core i5-10210U, alături de 16 GB RM şi 512 GB stocare. Păstrează estetica seriei MateBook şi materialele premium, mergând pe ideea de productivitate din mers. Pe lângă greutatea de 1 kilogram, acest device are grosime de doar 13.6 mm. Este fabricat din magneziu şi aluminiu, prelucrat CNC şi încape cu uşurinţă în orice rucsac.

Huawei MateBook X îşi trage inspiraţia vizuală de la sideful cu irizaţii şi sclipici. Este disponibil local în nuanţa Silver Frost, iar ecranul său 3K Infinite oferă o experienţă imersivă datorită muchiilor foarte înguste. Raportul ecran-corp este de 90%, are panou LTPS şi suportă o rezoluţie de 3000 x 2000 pixeli şi o culoare sRGB de 100%. Afişajul este multitouch cu suport pentru gesturi prin Fingers Gesture Screenshot, care îţi permite să faci o captură de ecran glisând în jos pe ecran cu 3 degete, ca pe smartphone.

Aveţi parte şi de Multi Screen Collaboration, controlul unui smartphone Huawei de pe laptop, cu multitasking cu 3 ferestre deschise (pentru 3 aplicaţii de pe telefon) chiar odată cu EMUI 11. Acest model oferă o autonomie de până la 9 ore de redare media locală, folosind o baterie de 42 Wh. Dispune de două porturi USB-C, ambele suportând transfer de date bidirecţional, încărcare şi conexiune de periferice. Tastatura este una full size, de tip scissor switch cu travel de 1.3 mm.

Pentru securitate avem butonul de Pornire cu cititorul de amprente integrat, iar webcam-ul este ascuns într-o tastă din tastatură. Pentru multimedia avem 4 difuzoare la bord şi 2 microfoane pe margine pentru captarea vocii pe distanţe lungi.

Cei de la Altex îl au pe stoc.