ViewSonic a lansat monitoarele ColorPro VP68a, validate Pantone şi ideale pentru graficieni

0
1073

ViewSonic a adus pe piaţă două noi monitoare validate Pantone, şi ideale pentru cei care lucrează cu grafică ce trebuie bine calibrată. E vorba despre două noi monitoare din gama ColorPro, care oferă o fidelitate ridicată a culorilor, moduri de afişare pentru utilizatori cu discromatopsie şi conectivitate extinsă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile modele din gama ColorPro VP68A sunt VP2768a (27”) şi VP2468a (24”). Ambele asigură o fidelitate deosebită a culorilor redate, au moduri de afişare speciale pentru cei ce suferă de discromatopsie şi aduc şi porturi USB-C cu rol multiplu. Pantone este limbajul standard de culoare şi joacă un rol vital în ghidarea designerilor, producătorilor şi brandurilor, care trebuie să ia decizii corecte în fiecare zi. Gama VP68a a fost verificată şi optimizată încă din fabrica cu ajutorul unor teste de culoare proprii, în vreme ce VP2768a şi VP2468a au fost evaluate de Pantone, primind validarea în urma trecerii tuturor testelor de redare a celor 2161 de culori de referinţă Pantone.

Cât despre aspectul discromatopsiei, ei bine persoanele ce suferă de acea afecţiune pot avea două moduri unice de redare: simularea discromatopsiei şi filtrarea discromatopsiei. Aceste opţiuni ajută creatorii de conţinut, dar şi utilizatorii finali, permiţându-le unora să vadă cum ar arăta opera lor în perspectiva unei persoane care percepe altfel culorile. Conexiunea USB-C vine cu rol multiplu, asigurând atât redare video/audio, dar şi alimentare până la 90W.

Îţi poţi încărca astfel telefonul sau laptopul de la monitor. În plus, portul oferă şi conectivitate Ethernet.