Procesorul Philips P5 de generație nouă debutează pe smart TV-ul Philips OLED+935

0
1320
OLED+935
Procesorul Philips P5 de generație nouă debutează pe smart TV-ul Philips OLED+935

Philips ne anunță că procesorul lor cu inteligență artificială, regăsit pe mai multe modele de smart TV-uri, a primit o îmbunătățire. Modelul P5, ajuns la generația a patra, oferă acum culori mai naturale,  imagini realiste și mai precise.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua funcționalitate îmbunătățită AI va fi introdusă pe noul model de smart TV premium – OLED+935. AI-ul produce imagini care respectă cei cinci vectori ai calității (sursă, culoare, contrast, mișcare, claritate) și oferă un echilibru mai bun între aceștia și o imagine mai naturală și mult mai realistă.

Ca premieră, OLED+935 este primul televizor care dispune de un sistem anti-burn-in conceput pentru a proteja ecranele OLED. Această soluție utilizează o tehnologie de detectare a logo-urilor și elementelor statice, reducând treptat intensitatea iluminării în acea zonă. Astfel, se evită arderea pixelilor, fără a compromite calitatea imaginii.

OLED+935

Tehnologiile și modurile disponibile au fost îmbunătățite

Caracteristica „AI Machine Learning Sharpness” asigură o claritate optimă a imaginii. Avem și un nou mod „AI Smart Bit Enhancement 2.0”, care rezolvă problema pierderii detaliilor în urma eliminării efectului de banding din conținutul slab calitativ. Astfel, sistemul poate extinde videoclipurile de 8 biți, până la o precizie de aproape 14 biți în zonele în care apare efectul de banding. Astfel, rezultă tranziții mai fine între culori, fără pierderi de detalii.

OLED+935

 

Totodată, versiunea îmbunătățită a tehnologiei „Perfect Natural Reality” poate converti conținutul SDR în imagini de tip HDR, oferind cu 30% mai multă claritate. Noua funcție de îmbunătățire a highlight-urilor, alături de contrastul îmbunătățit, creează o imagine mai realistă, cu detalii mai profunde.

OLED+935

Televizorul OLED+935 este unul dintre puținele televizoare care oferă suport pentru toate formatele HDR. Avem incluse aici HLG și ambele surse HDR10 și HDR10+. În plus, modul „Dolby Bright” este la posturi, îmbunătățind în același timp tehnologia Dolby Vision. În noul software, avem inclus și Film Maker Mode (FMM), care detectează automat conținutul și oferă utilizatorului opțiunea de a selecta un anumit mod. Ca moduri noi, incluse pe noul Smart TV, notăm modul Pure Cinema și Movie Mode.

Modul Pure Cinema

Dezactivează conversia ratei de refresh, menținând activă reordonarea cadrelor. Ce înseamnă asta? Un film de 24 de cadre pe secundă încapsulat ca un semnal de cadență 3:2, adică 60Hz va fi reordonat într-un semnal de cadență 5:5, adică 120Hz.

Modul Movie Mode

Acest mod este dedicat cinefililor și iubitorii de sport. Prin intermediul său, artefactele vizuale sau efectele „soap opera” vor fi eliminate. Astfel, claritatea imaginii se ajustează activ, în timpul vizionării conținutului preferat.