HP U28 4K HDR debutează: monitor din plastic reciclat destinat creatorilor de conţinut; Vine în România curând!

0
1138

HP a anunţat lansarea monitorului U28 4K HDR, care este realizat parţial şi din plastic reciclat şi este destinat creatorilor de conţinut. Aflăm că va debuta în România în luna ianuarie din 2021. Plasticul a fost reciclat din apropierea oceanelor şi reprezintă echivalentul a mai mult de 3 sticle de apă de plastic reciclate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un monitor 4K aici şi primul care se laudră cu aspectul plasticului reciclat integrat. E foarte important acest lucru pentru a proteja mediul înconjurător, dar şi ca mişcare de awareness. Monitorul U28 este gândit pentru profesioniştii din mediul creativ, pentru începători sau pasionaţi care se ocupă cu streaming, gaming, poate şi editare foto/video. Panoul său este un IPS cu suport HDR şi unghiuri largi de vizualizare. Culorile sunt unele bine calibrate şi dispozitivul oferă opţiuni ca Design for Web şi Design for Photography.

HP Eye Ease aduce un filtru de lumină albastră, care nu afectează acurateţea culorilor şi care vă protejează ochii după apus. Acest monitor are un singur cablu USB-C pentru a conecta şi încărca mai multe dispozitive. Permite calibrarea culorilor în funcţie de nevoile utilizatorului şi are muchii destul de înguste. Apropo de aspectul eco, 100% din ambalajul său este fabricat din mateiral sustenabil.reciclat.

Monitorul HP UP28 4K de 28 de inch va sosi pe piaţa din România în ianuarie 2021. Nu avem preţ pentru piaţa locală, dar pe Amazon am văzut că acest model este 499 de dolari.