Sony a ales întotdeauna cu grijă parteneriale sale pentru bundle-uri PlayStation, mai ales când vine vorba de noi nuanţe ale consolei. Azi aflăm că PS4 Pro va primi o versiune albă la toamnă, într-un bundle cu jocul Destiny 2.

Publicitate

PlayStation 4 sosea la rândul său pe alb ca o premieră odată cu primul Destiny în 2014. Acum aflăm că o ediţie limitată de 1 TB va veni pe 6 septembrie, cu jocul Destiny 2 la pachet şi consola PS4 Pro albă inclusă. Va costa 449.99 dolari în SUA şi pe lângă produsele mai sus menţionate avem şi bonusuri speciale în joc. E inclus şi un expansion pass, pentru viitoare actualizări de conţinut.

Destiny 2 va debuta în toamna acestui an şi peste doar o săptămână intră în open beta. Cine a precomandat deja jocul se poate juca pe PS4 în beta de pe 18 iulie, iar restul gamerilor de pe 21 iulie. Totul durează până pe 23 iulie. Cine a comandat jocul pentru Xbox One are acces la open beta între 19 şi 23 iulie. Dacă sunteţi cu “PC Master Race” va trebui să aşteptaţi până în august pentru open beta.

Jocul cel nou va aduce o poveste mai solidă şi noi zone în care să ne luptăm, precum Zona Europeană Moartă, Titan, luna lui Saturn sau Io, celebrul satelit al lui Jupiter. Cât despre PS4 Pro, consola are ca plusuri faţă de PS4 cel standard grafica HDR şi 4K.