Urmăreşte toate lansările ASUS de la Computex 2017 în acest clip al conferinţei oficiale (Video)

0
1018

Dacă Huawei deschide tradiţional Mobile World Congress, ASUS e numele de frunte la Computex. Acest lucru se aplică şi la ediţia 2017, unde compania a avut prima conferinţă de presă, unde a prezentat o sumedenie de produse noi. Avem un rezumat video al conferinţei pentru voi şi îl puteţi vedea mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sub motto-ul “The Edge of Beyond”, ASUS a prezentat o serie de laptopuri midrange accesibile, dar şi un model premium şi un convertibil. Totul a început cu un soi de Superman care se filma în first person şi zbura printre clădirile din Taipei. Jonney Shih, directorul ASUS s-a aflat pe scenă, fiind amfitrionul şi vorbitorul principal. Felul în care a prezentat produsele aminteşte de un bunic care spune o poveste cu pasiune nepoţilor.

Am făcut şi o călătorie în trecut la ASUS Eee Transformer Pad, iar domnul Shih nu s-a ferit de onomatopee, zâmbete largi şi strigăte ale numelor produselor. Totul sub semnul eleganţei şi demnităţii, nu ca Steve Ballmer în vremurile sale… transpirate. Cu această ocazie am văzut cel mai subţire convertibil din lume, dar şi VivoBook-uri şi ZenBook-uri de nouă generaţie.

Preţurile au fost prezentate spre final, deci dacă vă interesează acest aspect, aşteptaţi până la minutul 36.