Asus ZenBook Flip S este cel mai subțire convertibil din lume; măsoară doar 10.9 mm în grosime și aduce un panou tactil de 13 inch

4
468

Lansările de la Computex 2017 au demarat oficial și primul terminal asupra căruia ne-am oprit privirile este Asus ZenBook Flip S – cel mai subțire convertibil din lume. Acesta are o grosime de numai 10.9 mm și pune la bătaie un display de 13 inch tactil ce poate fi rotit la 360 grade pentru diverse utilizări.

Publicitate

Greutatea se ridică la doar 1.1 kg și aflați că doritorii pot alege chiar și o variantă echipată cu display 4K Ultra HD. Se oferă suport pentru stylus, iar muchiile foarte înguste ale panoului frontal sunt caracterizate de așa-numita tehnologie NanoEdge.

Pe partea hardware regăsim procesoare Intel Core i5 sau Core i7, maximul fiind reprezentat de către chipset-ul i7-7500U din generația Kaby Lake. Primim și până la 16 GB de memorie RAM și până la 1 TB de stocare flash pe SSD sau PCIe 3.0. După cum se poate vedea, produsul de față vine cu Windows 10 și aflați că primim la bord și acustică Harman Kardon cu funcție Smart Amp.

Mai menționăm și prezența unui scanner de amprente, a suportului Windows Hello și a unui nou sistem de răcire pe care ASUS l-a compus dintr-un ventilator pe bază de polimer și cristale lichide și componente de top. Prețul recomandat pentru versiunea de start ASUS ZenBook Flip S (UX370) este de 1099 lei și lansarea comercială este programată pentru luna septembrie.