Un nou brevet Samsung prezintă tableta sa flexibilă din 2018

0
831

Samsung Galaxy X a fost pe buzele tuturor în ultima vreme, misteriosul telefon flexibil cu 2 ecrane apărând în diferite scăpări şi brevete. La un moment dat apărea şi ca telefon cu clapetă chiar, cu un mecanism flexibil ce unea cele două părţi. Acum descoperim o tabletă flexibilă a celor de la Samsung, în brevetul de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se discută despre un device de genul din 2014, după cum o arată şi video-ul concept de mai jos. E posibil ca Samsung să lanseze în 2018 nu doar ediţia limitată de Galaxy X, ci şi o tabletă flexibilă după acelaşi concept. Brevetul cel nou a fost înregistrat pe 6 noiembrie la KIPRIS (Korean Intellectual Property Rights Information Service). Schiţa prezintă un terminal mai subţire decât ultimele modele flexibile văzute de noi şi cu o balama flexibilă între cele două ecrane.

Prototipuri de ecrane flexibile AMOLED circulă pe web de ceva vreme, dar nu am văzut nimic concretizându-se până acum. Ce ştim sigur e că Donjin Koh, CEO Samsung Mobile a confirmat lansarea lui Galaxy X în 2018, cu un format pliabil. Nici o veste despre tabletă, care pare să se afle în cărţi de asemenea. ZTE Axon M este un device reprezentativ pentru segment, prezentat la rândul său în această toamnă.

Şi Lenovo a explorat această zonă a terminalelor pliabile şi flexibile, doar cu un concept vara trecută şi o tentativă în acest an. Până la un produs mainstream mai avem totuşi cale lungă, dar aşteptaţi-vă la prezentări de multiple astfel de terminale la CES 2018 totuşi.