Canon XEED 4K600Z este un nou proiector 4K, cu design compact şi uşor

0
891

Canon Europe a anunţat astăzi lansarea modelulul de proiector XEED 4K600Z, un proiector 4K cu design compact şi greutate scăzută. Noul model oferă o luminozitate de 6000 de lumeni şi o calitate de nivel ridicat, fiind menit pentru mediile profesionale, precum simulare, design, educaţie, aparatură creativă sau panouri digitale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

XEED 4K600Z îi este superior proiectorului LCOS, oferind o rezoluţie 4K mai bună decât acel model. Noul venit are un raport de proiecţie de 1.34-2.35:1 şi poate fi folosit în tandem cu alte echipamente de proiectare. Are o rezoluţie nativă 4K de 4096 x 2400 pixeli şi vine cu o optică specializată cu tehnologie LCOS şi optimizare AISYS. Noul proiector are culori naturale, perfect calibrate în spaţiul de culoare sRGB.

Canon oferă pe acest model o curbură a câmpului minimă pentru redarea de imagini fără distorsionare, dar şi pentru reducerea neclarităţii imaginilor făcute în mişcare şi timpi de răspuns excelenţi. Se ajunge ca atare la 1.0 cadre întârziere doar. Focalizarea foarte clară va fi păstrată indiferent de scenaru, chiar şi când realizaţi proiecţii pe suprafeţe înalte şi curbate.

Proiectorul cântăreşte 26 de kilograme, cu tot cu obiectivul inclus şi poate fi instalat uşor din orice unghi, având o deplasare motorizată a obiectivului de plus/minus 60% pe verticală şi plus/minus 10% pe orizontală. Raportul de contrast nativ este de 4000:1, iar proiectorul suportă orientare la 360 de grade, cu mod de peisaj şi portret. Canon XEED 4K 600Z vine cu o garanţie pe 5 ani, plus serviciu gratuit de închiriere a doua zi.