ZTE Axon M (Z999) este un telefon pliabil cu două ecrane, care tocmai a fost certificat de către FCC

2
1737

Cu câteva săptămâni în urma scăpa pe web ZTE Axon M, un inedit terminal mobil, menţionat în presă des ca „telefon flexibil”. Este de fapt un telefon pliabil, care se poate deschide şi închide ca o carte şi devine din telefon dual display o tabletă. Iar acum a primit certificarea FCC.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Asta înseamnă că suntem la doar un pas distanţă de debutul oficial, care ar trebui să aibă loc în zilele următoare. Terminalul a primit certificarea pentru Bluetooth, WiFi şi NFC. ZTE Axon M e cunoscut şi sub numele de cod Z999 şi oferă suport pentru WiFi a/b/g/n/ac dual band. Are şi Carrier Aggregation şi LTE-Advanced, dar şi VoLTE. Diagramele ajunse pe web indică faptul că acest smartphone măsoară 150 mm în lungime şi 140 mm în lăţime.

În documentele oficiale figurează AT&T ca operator, iar versiunea de OS este Android 7.1.2. ZTE are programat un eveniment în SUA pe 17 octombrie, urmând să anunţe ZTE Axon M atunci. Ce e inedit la acest terminal e că el încearcă învierea unui segment niciodată explorat cum trebuie. Am văzut tablete cu două ecrane, telefoane care se puteau îndoi puţin, dar niciodată ceva cu adevărat viabil.

Şi Samsung îl pregăteşte pe al său Galaxy X pentru debut în 2018, dar sunt şanse mari ca acel device să fie cu adevărat flexibil, nu doar pliabil.