Un nou Apple Mac Mini apare la orizont! Ar avea CPU M1X, un nou design și port magnetic pentru alimentare

0
967
Mac Mini
Un nou Apple Mac Mini apare la orizont! Ar avea CPU M1X, un nou design și port magnetic pentru alimentare

Zvonuri cu privire la noile dispozitive Apple pe segmentul notebook/PC au tot apărut în ultimele luni. Acum ceva timp aflam cum ar putea să arate noile MacBook-uri din seria Air, iar chiar ieri am aflat că Apple ar urma să lanseze o nouă gamă MacBook Pro foarte curând. Astăzi au apărut câteva informații despre noul Mac Mini. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Faimosul zvonac Jon Prosser susține că un nou Mac Mini este în curs de dezvoltare. Din câte știți Mac Mini (2020) a marcat o premieră, fiind prezentat alături de MacBook Air 13 și Pro 13 în toamna anului trecut. Acestea au fost primele dispozitive din portofoliul companiei cu cipset Apple M1 la bord. De această dată, noul Mac Mini (2021), ar urma să aibă parte de o schimbare de design.

Mac Mini

Prosser spune că în partea superioară s-ar afla un panou din plexiglas reflexiv. De asemenea, șasiul ar fi acum mai subțire, iar la interior am regăsi un nou CPU – Apple M1X. Și chiar dacă Mac Mini (2020) nu are parte de prea multe porturi, noul PC ar urma să aibă o varietate. Vorbim aici despre patru porturi Thunderbolt 3, două USB Type-A, Ethernet și porturi HDMI. Totodată, portul de alimentare va fi de această dată magnetic.

Prosser mai spune că este posibil ca noul dispozitiv să sosească cu un design dual-tone. Ar fi deci similar cu noile iMac-uri colorate, partea superioară având o nuanță diferită față de laterale. Din păcate, chiar dacă Prosser se poate dovedi un zvonac de încredere, informațiile nu sunt încă confirmate. Prin urmare, vă recomandăm să priviți cu o ușoară reticență zvonurile apărute.