Meizu a anunțat data de lansare pentru primul său ceas inteligent, Meizu Watch. Acesta va fi prezentat oficial luni, pe 31 mai, în China. De asemenea, compania a oferit și niște teasere legate de dispozitiv.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Așa cum ne-am așteptat inițial, Meizu Watch va fi un ceas smart cu o carcasă pătrată, asemănătoare cu Apple Watch, cu colțuri rotunjite și curea din silicon. Meizu au oferit și câteva informații legate de performanța dispozitivului. Ceasul va veni dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon Wear 4100, un chip suficient de puternic pentru îndeplinirea fiecărui task.

Ne așteptăm să vedem și un sistem de operare custom realizat de companie, cel mai probabil denumit ca Flyme for Watch, care va avea la bază Lite OS, unul dintre cele mai cunoscute și utilizate OS-uri pentru smartwatch-uri.

Momentan nu știm prea multe despre prețul dispozitivului, însă suntem siguri că acesta va fi unul destul de bun pentru ceea ce va oferi ceasul. Rămâne să vedem toate feature-urile pe care compania le-a implementat pe noul smartwatch în cadrul lansării de luni.