Apple ar urma să lanseze un nou MacBook Pro pe 7 iunie, în cadrul WWDC 2021

0
966
MacBook Pro
Apple ar urma să lanseze un nou MacBook Pro pe 7 iunie, în cadrul WWDC 2021

Zvonurile despre un nou MacBook Pro de 16 inch circulă pe web încă de acum câteva luni. Se pare că Apple chiar plănuiește un astfel de dispozitiv și ar putea debuta foarte curând. Mai exact, compania din Cupertino ar urma să lanseze noul MacBook în cadrul WWDC 2021, evenimentul său dedicat dezvoltatorilor. Pe lângă faptul că Apple a ascuns indicii despre un eventual debut în noile teasere, un zvonac popular chiar a confirmat vestea. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Apple a trimis recent noi mail-uri, reminder, pentru evenimentul său WWDC 2021, care se va desfășura pe 7 iunie. Acest eveniment vizează sistemele de operare ale companiei, schimbările și actualizările menite să ajute dezvoltatorii pentru a crea noi aplicații. Noile teasere sunt bazate pe câteva personaje în stil “Animoji”, iar unul dintre ele poartă ochelari. Fiecare personaj are un laptop în față, iar reflexia se poate vedea atât în ochii personajelor, cât și în lentilele ochelarilor.

Astfel, Apple ar indica o eventuală lansare în cadrul evenimentului. Pe de o parte se discută despre Apple MacBook Pro de 16 inch, pe de altă parte, posibilitatea unui nou MacBook Air cu ecran mai generos. Zvonurile sunt întârite de Jon Prosser, acesta confirmând că MacBook Pro este pe cale de a fi dezvăluit.

MacBook Pro 16

Nu avem totuși detalii despre noul notebook Apple, însă Jon Prosser este un zvonac de încredere care nu prea s-a înșelat de-a lungul timpului. De asemenea, zvonuri despre un eventual MacBook Pro de 16 inch am tot auzit în ultimele luni.

Se pare că noul laptop va avea muchii drepte, în stil iPhone 12, posibil chiar să se comercializeze în variante noi de culoare. Apple ar plănui chiar să readucă portul magnetic de încărcare, MagSafe, dar nu în forma pe care o cunoaștem deja. Se discută și despre includerea unui slot pentru cardurile SD, foarte util când vine vorba de import/export documente sau fotografii.

Ultimul MacBook Pro de 16 inch se lansa în 2019 și are procesor Intel la bord. De această dată, compania ar urma să includă un CPU custom, Apple M1 sau chiar M1X, dacă acesta este pregătit.